~>Altres Activitats

Qualitat Ebrenca

 

~ Rutes de piragüisme ~

Rutes de piragüisme ~

Entrant en aquest mapa interactiu, podreu veure totes les rutes de piragüisme que us hem preparat.

~«°»~

~ Fes la Millor Ruta ~

Fes la Millor Ruta ~

Vine a fer la ruta més bonica i la preferida pels nostres clients...

~«°»~

~ Les Illes de Tortosa ~

Les Illes de Tortosa ~

La millor ruta de piragüisme on podeu condensar en 1 hora, aventura, natura, paisatge i patrimoni. Que bonica es veu Tortosa, des de l'Ebre !

~«°»~

~ Parc d'Aventura ~

Parc  d'Aventura ~

Parc d'Aventura BENIEMOCIONS. Un lloc espectacular i ple d'emocions, en mig d'un pinar.

~«°»~

~ Porteu als més petits ~

Porteu als més petits ~

Veniu i porteu també als més petits. També tenim piragües per a anar junts tota la familia. Ah, i els petits, són gratuïts !!

~«°»~

~ Segway a l'Ebre ~

Segway a l'Ebre ~

Us presentem una nova activitat: El Segway. Amb tota la emoció, la diversió i l'aventura que ens caracteritza.

~«°»~

~ Lo millor en 2 dies ~

Lo millor en 2 dies ~

Si teniu 2 dies, agafeu les piragues per coneixer els trams més bonics del nostre riu. Agafeu les piragues per descobrir l'Ebre més autèntic.

~«°»~

~ Piragüisme a l'hivern ~

Piragüisme a l'hivern ~

Fer piragüisme a l'hivern ja no és de bojos. És molt emocionant, divertit i relaxant,.. vine i te ho demostrarem !!

~«°»~

~ Menja al millor preu!

Menja al millor preu!

Ara, per ser client de Beniemocions menjaràs bé i al millor preu. Riute’n de la crisi: Menú amb entrants, més 2 plats, beguda i café, per no més 9 €. (laborables) i 11 €.(festius). Menú infantil per no més 6 €.

~«°»~

 

~ El Temps a Benifallet

~ Visites


~ Ruta amb Llanxa a Motor ~

(Ruta de Barrufemes)

Llanxa a motor

Una ruta d'alt contingut paisatgístic, cultural i molt divertida. SORTIDA de l'embarcador de Benifallet. L'hora es planifica quan es contracta l'excursió amb Beniemocions (normalment entre les 9 i les 11 h. del matí, segons disponibilitat).

DESCRIPCIÓ: Una llanxa a motor ens transporta passejant tranquil·lament per l'Ebre fins a la punta de Llíxem. Allí suggerim baixar del bot i endinsar-se pel Camí de l'Ebre (GR-99) el qual, caminant uns 6 km., ens porta al poble de Miravet. Un lloc preciós, i verge, on el riu, la roca i la vegetació es barregen oferint el màxim exponent de bosc de ribera de les nostres comarques. Passem per la Roca Folletera, encara submergits en la penombra i l'espessor d'una senda envoltada de vegetació salvatge i vigorosa.

Llanxa estirant piragüesSe'ns obre el recorregut en arribar als camps de Xesa, on accedim a un camí més ample, entre la muntanya i els cultius de cítrics. Allí el camí puja una mica i ens permet observar el Pas de Barrufemes, amb les parets de Llevatera a l'altra part, amb la variada verdor dels arbres que raja abundant pel vessant de la muntanya fins al riu. Aquí l'Ebre ens mostra una de les seves cares més verges i boniques (cabells de rica vegetació, nassos i orelles de roques mil·lenàries i ulls que ens vigilen...)

Joan

Continuem per les roques de Besaculs i pel camí que creua el Barranc dels Negrers. A les nostres mans s'obren els camps de conreu de cítrics i fruita dolça, alguns abandonats pel pagès, altres tan ben mantinguts que semblen jardins. Prop de Miravet, passem pel garrofer de l'Onso. Ens atraparà la visió del magnífic penya-segat vermellós damunt del qual s'aixeca imponent el castell dels templers.

Accedim a Miravet com es feia antigament, per la empedrada costa de Riago, amb unes impresionants vistes del riu, del Mas de Reparo a l'altre costat, i el frondós bosc de ribera al Tamarigar. Entrem al poble pel carrer Ferreries i de seguida trobem racons insignes, com la seu de l'aljama morisca o l'església vella, i els seus miradors, com el de la Sanaqueta.

Ja baixant pels carrerons del Cap de la Vila, arribem al final de la ruta, on podem descansar a les acollidores terrasses de la plaça de l'Arenal, el veritable i palpitant cor de la vila. Per allí podeu buscar un lloc per menjar, recuperar forces i gaudir d'un merescut descans. A la tarda, si voleu, podeu visitar detingudament el poble i el castell templer.

Llanxa

Per tornar a Benifallet, teniu dues opcions (que ja haurem acordat prèviament al matí amb el guia de la llanxa): 1.- Anar a l'Embarcador de Miravet, situat a la mateixa plaça de l'Arenal, on ens esperaran amb el bot. 2.- Caminar un quilòmetre des de la plaça de l'Arenal fins al tradicional i pintoresc Pas de Barca. Allí creueu el riu, relaxadament amb la barca i a l'altra part us espera un vehicle de Beniemocions que per l'Eix de l'Ebre (C-12), us portarà a Benifallet.

 

* Un altra opció més còmoda per aquesta ruta es fer-la pujant i baixant pel riu amb la llanxa, sense caminar.

Us pujem a Miravet on fem una aturada per pasejar una mica pels carrers centenaris del Cap de la Vila o us acompanyem a visitar el Castell.

Un cop acabada la visita als llocs d'interés de Miravet pujem altre cop al bot per tornar a Benifallet.

 

LLOCS D'INTERÈS I EXPLICACIONS. (Aula d'història i natura)

-Pas de barca de Miravet: l'últim que queda on es pot creuar l'Ebre de manera tradicional, on els llaguts s'ajuden solament de la corrent de l'aigua i l'habilitat del barquer al timó per anar fins l'altra banda de riu.
-Tamarigar de Miravet: com diu el seu nom, típic bosc mediterrani on la espècie predominant es el tamarit, zona P.E.I.N. important per albergar un gran nombre d'aus passeriformes.
-Castell i poble de Miravet, de origen àrab i de gran importància i esplendor desprès de la conquesta de Ramon Berenguer IV i posterior donació a la ordre del Temple. (el guia us explicarà la seva història detallada). Llanxa a Segura
-Assut, molí àrab i la ruta de les Blores.
- Barranc de Masdeus.
- Roca de Besaculs i Xesa.
- Roca de les Àligues i obaga de Llevatera.
- Platja de Xesa.
- Atalaia de Lligem i Roca Folletera.
- Roca dels penjats.
- El "maquis" de Lligem, la cova Roja.
- Barranc de Segura i barranc Fondo.
- Lo "Racó de Tàssio".
- Jaciments ibèrics del turó d'Audí i del Toll.
- Les foradades del Tinent.
- L'illa del Nap i de Cateula
- Barranc de Catxorro, jaciment romà del Mas del Catxorro i pont del Llaguter.
- Pas de barca de Benifallet.

 

~«°»~